BAKKERIJMUSEUM

Veurne

 

Het museum bevat een rijke collectie gebruiksvoorwerpen uit de bakkerstiel, de ijsbereiding, de pasteibakkerij en de snoepfabricatie. Ook is er een oude gereconstrueerde bakkerij, een stemmig bakkerswinkeltje, een collectie "Brood uit de Wereld" en een didactische tuin waarin de verschillende graangewassen geteeld worden.

 

STUDIO KOKSIJDE

Koksijde

 

6 cinemazalen

 

ZWEM- EN RECREATIEBAD HOGE BLEKKER

Koksijde Dorp

 

Het zwem- en recreatiebad "Hoge Blekker" heropende op 1/04/2006 haar deuren voor het grote publiek. Inmiddels bezochten al duizenden mensen het nieuwe zwemparadijs. Het nieuwe zwem- en recreatiebad Hoge Blekker bestaat uit: een 25-meter bad met springplank (29°c), een instructiebad (32°c), kinderbaden met recreatieve uitrusting (32°c) met onder meer een monnik met spuitend biervat, een garnalenglijbaantje, een paardenvisser...wildwaterbaan met nekmasseage en massagewand (29°c), 70-meter glijbaan met variabele sterrenhemel en afzonderlijk landingsbad. Buitenbad met nekmassage en massagewand (29°c), verbonden met binnenbad, 4 duo-whirpools met aromakeuze ingeplant in de relaxtuin met ergonomisch gevormde rugsteunen en verhoogde hoofdsteunen.

 

PLOPSALAND

De Panne

 

Beleef samen met Plop, Mega Mindy, Bumba en al je Studio 100-vriendjes een magische dag vol verrassingen! Ontdek meer dan 40 te gekke attracties, knuffel je favoriete Plopsa-figuur en ontmoet één van de echte Studio 100-sterren tijdens een swingende show of een overgetelijke Meet&Greet. Op zoek naar 1001 kriebels? Kom gauw naar Plopsaland De Panne!

www.plopsa.be